Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Álmaim puncinyalása

2013.08.20. 22:50

 

A pasi azzal kezdené, hogy miután ruhán keresztül pettingelünk és kellőképp egymásra hangolódtunk, értésemre adná, hogy őrülten tetszem neki, kíván, mindezt nem csak jelezné, hanem szóvá is tenné, sőt, amikor meglátná a puncimat, akkor is mondaná, hogy milyen gyönyörű és hogy az illata is mesésen izgató. Ugyanis miközben ő, oda hajol és elkezdi hevesen nyalni, én azon agyalok, hogy vajon tetszik-e neki és vajon jó-e az illata, megfelel-e neki stb...kurvára nem élvezem a nyalást, sőt kifejezetten kellemetlen szituban érzem magam, ha ezt nem teszi meg. Azután, ami jól esne, ha nem egyből belecsapna a lecsóba, hanem a 100%-os kielégülés érdekében, először a combtöre kéne lehelletnyi puszikat ejteni, aztán a szeméremdombra, ezután következhetne a nagyajak két partja, de csak puszilva...sztem itt én már remegnék a vágytól, amit 30perc "rossz" nyalással se tudna nálam senki elérni. Ezután következhetne a puszi, a szeméremajkak csúcsához a csiklóhoz, éppenhogy érintve gyengéden...én még itt is el tudnék viselni pár puszit, na de a pasik olyan türelmetlenek, hagynám, hogy ekkor már gyengéden, GYENGÉDEN belenyaljon, alulról felfelé, és aztán ezt megsimételje párszor...aztán elidőzhetne a nyelvével a lukamnál, de ne dugja be, egyszerűen nevetséges és idegesítő, amikor egy pasi a nyelvével akarja megdugni a lukamat, nekem kifejezetten kellemetlen érzés, utálom. Na szóval fogalmam sincs, hogy ezt a nyalást és lukizgatást mennyi ideig kéne váltogatnia, mert még sosem csinálta így senki, így nem tudom, de a fantáziám szerint 15percnél tovább nem tartana elérnem a 100%-os orgazmust. Ellenben a csiklópörgettyű nyelvvel, egészen el lehet rontani, olyannyira, hogy én már el se megyek...én úgy hívom propeller-nyelv. Ha valaki megnézte a klitoriszos videót az előző bejegyzésben, az tudhatja, hogy a csiklóban 40ezer idegvégződés fut, míg a férfiak makkjában 8ezer, szóval 5-ször olyan érzékeny és a hegye pedig 100szor kissebb, így ki lehet találni mennyire érzékeny testrészről beszélünk. Gyanítom, hogy a propeller-nyelv olyan nőknek okoz élvezetet, akiknek pina-piercingje van és már kivégzett egy csomó idegvégződést és szart se érez. Nincs az a pénz, hogy én ezt bárki szájába is rágjam, szerintem nem túl bonyolult kitalálni, hogy "kivülről-befelé" haladva, egyre intenzívebb izgatásra van szüksége egy nőnek. Csak sajnos a pasik iszonyat ostoba egy nem.

nyalás.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://blogella.blog.hu/api/trackback/id/tr75468889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pussyluva · http://realpussyluva.tumblr.com/ 2013.08.21. 21:24:56

Hmmm... Mintha csak magamat hallgatnám. ;)

Szorokin 2013.08.22. 17:20:36

Részemről szánnék rá időt :) Szerintem nem gáz, ha közben kicsit segítesz a pasinak, hogy neked hogyan van rendben a dolog. Mondjuk, ha a fülére szorítod a combjaid, akkor nem hallja meg :)
Természetesen én megjegyeztem, nekem már nem lenne segítségre szükségem :D

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.08.22. 19:59:53

@pussyluva: csak halkan jegyezném meg. ha-ha-ha

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.08.22. 20:02:52

@Szorokin: ha irányítom, számomra már nem jó, inkább amondó vagyok, h előre leírom egy papírra átnyújtom, aztán kezdjük...vagy az is jó, ha elolvassa a blogon, egyébként, ha gyengéden csinálja, variálhatja a dolgokat is, mert a meglepetésszerű váltások is iszonyat izgatóak tudnak lenni...bár nem tudom ismeritek-e az érzést--> Magamban: "ahh igen, ezt ezt ezt, így most jó, mindjárt...mindjárt...mindjárt..." erre vált egyet és mégsem jön a hőn áhított:D

Szorokin 2013.08.23. 10:35:45

ha esetleg nem magadban mondod, hanem hallhatóan az idézett gondolatot, akkor nagyobb esély van rá, hogy nem váltunk :)

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.08.23. 20:50:04

@Szorokin: az béna, az én szerelmi életem nem egy pornófilm...a nyalás nekem úgy kellemes, ha csendes nyugodt, vagy mondjuk az eső kopog odakint vagy gyertyák égnek odabent...

Miklós123 2014.04.14. 22:52:12

igen, hát ez nehéz dolog...minden hölgy a maga módján szereti a csikló ingerlését, de van az ESZO. c. könyv és abban le van írva, h. felülről fel kell húzni a csiklófitymát kibukkan a csikló és utána már tkp. csak az a lényeg, h. gyengéden és lassan erősödve vagy gyorsítva érintse meg az ember a csiklót. Általában én el tudom juttatni a partnereimet a számmal az orgazmushoz ...és imádom,extatikus élmény. Jobb, mintha nekem teszik.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2014.04.15. 20:24:00

@Miklós123: Na most, ez szép és jó, de ha nekem felhúzod a csikló csukját, akkor belehalok a fájdalomba. Sokkal több idegvégződés van ott, mintsem csupaszon el bírjam viselni, hogy hozzáér valaki. Biztos, hogy soha, de azért örülök, hogy valami ESZO-ban ez "frankón" le van írva, egy lángész lehetett az írója és főleg FÉRFI.

Miklós123 2014.04.15. 21:48:52

@Miklós123: @BlogElla: Akkor te valamilyen különleges teremtés vagy. Természetesen nagyon óvatosan kell felhúzni a csuklyát, ahogy egy makkról is egy fitymát óvatosan, fínoman kell lehúzni. Az Elnyújtott SZexuális Orgazmus pedig nagyon jó könyv, nem férfi írta, hanem az Allan Brauer-Donna Brauer szexológus házaspár. Rengeteg dolgot tanultam belőle és azóta számítok jó partnernek, amióta olvastam.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2014.04.16. 11:11:08

@Miklós123: Most erre mit mondjak, próbáljam ki, hogy megtudjam?
Nálam a fő gond, hogy nincs bizalmam és ha nincs bizalmam, nem tudom elengedni magam és ha nem tudom elengedni magam, a legcsodálatosabb technikával is nyalhatsz, az életben nem megyek el. Tudod a női lélek rejtelmei, kicsit mélyebben gyökereznek, mint hogy a fizikai izgatás elég lenne hozzá.
süti beállítások módosítása