Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nős pasi

2014.04.02. 20:10

Egy picit hányok magamtól, mert pont ez az, amit nem akartam, találkoztam ma egy nős pasassal, aki annyira imádnivaló, férfias és szexi. Nagyon kívánatos, totál nedves tőle a puncim, ráadásul ő olvasta a blogomat is.  Természetesen ő is kíván. Jól esett az a kérdése, hogy miért nincs nekem pasim, hiszen nem nézek ki rosszul. Hát, talán azért, mert nagyon válogatós vagyok, mint a kajában is. Próbáltuk együtt megfejteni, szerinte az lehet a baj, hogy túl nagy lelkem és agyam van és ezt a pasiknak nehéz feldolgozni és nem is találok hasonlót pasiban.

kép.jpg

Elhatároztam, hogy ismerősöknek nem mutatom meg a blogomat, de olyannal végképp sosem találkozom, aki olvasta, erre most tessék:) Szép kis slamasztikában vagyok, ráadásul évek óta nem szexeltem, már azt sem tudom, hogy kell nyúlni egy faszhoz...jobb lesz megnézni előtte egy kis Hentait vagy kutyás pornót, csak vicceltem:) A Hentai nem volt vicc, szeretem a rajzos szexet, főleg ha a kurva japánok, nem takarják ki a lényeget:) Erről már rég akartam írni egy bejegyzést, de elfelejtettem:(

Ezennel, tehát szeretői státuszba lépek elő az évek óta tartó szingli létből, kíváncsi vagyok, hogy válok be, mennyire fogom bírni.

2014. okt. UPDATE: semennyire...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogella.blog.hu/api/trackback/id/tr145891023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása