Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kielégítetlenül...

2015.09.24. 17:59

Már jó ideje nincs alkalmunk a bringással semmit csinálni, csak egy kis ölelkezés, tapizás csókolózás...megelégeltem és kitaláltam, hogy ma berántom a susnyásba...

Történt hát, hogy nem vettem ma fel bugyit a bringás gatya alá, még itthon leborotváltam a puncimat, hagytam egy kis bajuszt, nekem így tetszik...bepakoltam a táskámba egy kézfertőtlenítőt, zsepiket és elindultam elé.

Még elképzelésem sem volt, hogy fogom ezt előadni neki, eléggé gátlásos vagyok és tudom, hogy ő se a legrámenősebb faszi, akivel valaha találkoztam.

Ölelkeztünk, fogdostuk egymást, csókolóztunk, majd egyre többet nézegettem a susnyás felé...amerre tényleg nem szokott senki járni.

Aztán még is erőt vettem magamon és mondtam neki, hogy toljuk odébb a bringákat és menjünk a susnyásba. Láttam rajta, hogy örül neki és zavarban van, hát én is abban voltam.

Odavittem a kézfertőtlenítőt, levettem a bringás gatyám és nyomtam a kezünkre fertőtlenítőt. Aztán kértem, hogy csatolja ki az övét, mert tökre nem vágom, hogy van, aztán lehúztam a sliccét és a gatyájából elővettem a cerkáját...elkezdtem finoman verni neki...a szitutól vagy attól, hogy kurva rég érintettem totál beindult.

Viszont nagyon nehezen kezdett hozzám érni...végre benyúlt a puncimba, ez tovább lökte őt az izgalomban, mert megérezte és ki is mondta, milyen nedves és forró vagyok...már épp kezdett jól esni, mire ez a hülye el is élvezett...magamhoz öleltem és tartottam, miközben átélte a gyönyört. Eközben teljesen leállt az izgatásommal, majd tisztára nyaltam a faszát és zsepivel is rendbe raktam őt és a kezem.

Erre ő pihegett és átölelt, eszébe sem jutott, hogy esetleg engem is kielégítsen...pedig kurvára akartam, nagyon vágytam rá, még is mit gondolt, mi a faszért állok a susnyásban félmeztelenül?

Belül iszonyú csalódott és mérges voltam, nem akartam szólni érte, egyértelmű mit akarok, de ő meg nem akarja, hát jó...akkor ennyi, elbaszta.

A bringásom...

2015.08.18. 07:22

Ötödik teljes napot töltöttük együtt, sajnos ez volt az utolsó, mert megyek haza és nem lesz rá több alkalom. Ő se tudja megoldani már. Akkor sem bánom...annyira jó volt, annyira imádom a mindenét, a gyönyörű farkát, a számomra kedves arcát, a gyengédségét még is vad, erőteljes férfias viselkedését. Azt, hogy ha vele tekerek totálisan biztonságban érzem magam. Azt, hogy őszintén szép nőnek tart és nem csak kívül, de belül is és ezt ki is mondja, hogy bevallotta, hogy ő is szeret, de azért hozzátette, hogy nem szerelemmel. Szerettem nézni a kezét, ahogy simogat vele...és kurva mélyen beszívni a bőre illatát. Imádtam, ahogy a hobbijairól beszélt meg, hogy milyen filmeket szeret, hogy imádta a főztömet, hogy növelte az önbizalmamat, amire marha nagy szükségem volt. Valószínűleg fogunk még találkozni, de csak felöltözve és max. csókra és ölelésre lesz alkalmunk. Bár én közöltem, hogy vannak bennem vágyak az iránt, hogy baromira szeretnék egyszer vele aludni, remélem összejöhet majd valamikor. Remélem érezni fogja a hiányomat, remélem vágyakozni fog a puncim után...Mondta, hogy keressek magamnak egy normális pasit, mert igazán megérdemlem és mindent meg tudok adni egy férfinak, amire csak szüksége lehet. Persze csak, hát a szívem most érte dobog, de azért keresek.

Apropó,  buszos pasival tegnap a randi sajnos elmaradt, mert egész este órákon át szakadt az eső az égből, de mintha dézsából öntenék, én is gondoltam rá, hogy lemondom, de inkább kitaláltam, hogy strandpapucsban mászok ki a buszmegállóig, majd ott zoknit, cipőt veszek és mire megérkezek talán eláll...de végül ő hívott, hogy tegyük át...én csalódott voltam, már nem is vagyok olyan lelkes, nem tudom...Ezután egy másfél órát telóztunk, tetszett, amiket mondott, értelmes, van humora és más, mint akiket eddig ismertem, ma találkozunk, meglátjuk.

Filmbe illő

2015.08.15. 08:10

Bikini koncert és egy csomó olyan dolog, amiről nem írhatok, sajnos, pedig sok minden lenne, de egyrészt elkönyvelnétek hülye kurvának, másrészt hátha olvassa illetéktelen "behatoló"...a lényeg, hogy kaptam egy csomó bókot és pillantást...és hazafelé csezzegh, nem hiszed el a hetesen...cuki pasival szemezés, onnantól, h felszállt...aztán ülésből odaállt mellém...megint szemezés, részemről pici elbizonytalanodás...aztán még is szemösszeakadás...kövi szemösszeakadás nagyon hosszúra nyúlik...szája helóra nyílik...én vigyorgok, mint a tejbe tök, ő benyögi a következőnél leszáll...mire én: telefonszám csere? oké...előveszi a telóját én diktálom a számom...ő beírja és megcsörget...keresztneved kérdezi ő... Gabi...mondom, ő Péter...gyönyörű szeme van és édes arca és imádnivaló szőrös karja...mondom: fáradtnak látszól éjszakából jössz...igen és te? én Koncertről, Bikini...á azt mondja Pataki, nem, mondom az Edda, erre elkezdem énekelni neki a fagyi című számot...pia felbátorító hatása alatt mindez részemről...keleti, leszáll, de előtte váratlanul, szájon csókól...köpni nyelni nem tudok...ég az ajkam az ajkától...megy és nem néz hátra...könyörgök, h nézzen hátra és odanéz rám integetek és ő is...imádom...majd 10 perc múlva hív...édes, imádnivaló...istenem, kész vagyok...erre elmegyek feltölteni a telómat spárba, mire a biztiőr lementi a számom:DDDD Nem tudom mi volt ma velem, azon kívül, hogy büdösnek és fáradtnak érzem magam, de nagyon kanosak voltak ma rám a pasik...irány a zuhany és az ágy...ahhhhhhhhhh....P-É-T-E-R!:) Ja és elutazott vidékre, de hétfő este jön, miattam megpróbál korábban és szeretné, ha a keletiben várnám...bevándorlók ide vagy oda...ott várom...:)

Kulcs, a zárba

2015.07.31. 20:07

Az, az igazság, hogy fasznak sincs kedve írni annak a 2-3 embernek, aki baszik olvasni...név szerint Ede, Jé, Veniti, Toxic esetleg Tyúb vagy az isten tudja ki a fasz olvas. Egyszerűen le sem lehet írni azt, ami történt velem...igazán hazaérkeztem, istenieket baszunk...kurvára lehull az álarc...az igazi énem kapja és imádja, szerinte istennő vagyok...régebben is mindig ezt mondták a férfiak, mielőtt annyi csalódás ért és bezárkóztam. Úgy tűnik, ő újra kihozza belőlem a Zigazi énem. A vadmacskát, a szexmániás húsevő nőt, aki boldogan kacag, úgy szopik, mint akinek az a kedvenc elfoglaltsága és nagyokat élvez, mint valami orgazmusgyár. Úgy fel vagyok dobva, hogy azt elmondani nem vagyok képes, úgy illünk egymásba vele, mint kulcs, a zárba...a legcsodálatosabb fasz és makk tulajdonosával van szerencsém kúrni. Kurvára nem érdekel meddig tart, mi lesz a vége, egyszerűen akarom, akarom, akarom, akarom és akarom, sőt úgy megnövelte az önbizalmamat, hogy asszem végre más felé is tudok majd nyitni. Ugyebár neki van valaki, így sosem lehet az enyém 100%-osan. Valamennyire élvezem is ezt, mert nekem kell a szabadság, megfulladnék egy zárt kapcsolatban, szerintem az totál halál...ha pl. nem baszhatok azzal, akire benedvesedik a puncim, mert mondjuk mélyen a szemembe néz...igen, kedves barátom nekem ennyi is elég egy beinduláshoz, vagy egy érintés...főleg most, hogy kiéleződtek újra az érzékeim...jaj de kibaszottul, geci boldog vagyok, már nem is érdekel az a sok büdös tetvedék BETOLAKODÓ (mielőlmenekült), akik az utóbbi napokban borzolták a kedélyemet. 

Jelek 3

Címkék: hazugság átverés gyáva szűz impotens

2015.07.15. 08:33

Valamikor az elmúlt időben, teljesen lényegtelen, hogy mikor...megint beleestem a csapdába...Új esélyt adtam annak a marhának, akit már többszörös gyáva elmebetegnek nyilvánítottam. Lent voltam a balcsin, csalódottságomban, hogy legjobb barátnőm nem ugrik le a hétvégére és röpke elmeháborodott pillanatomban rá írtam egy smst: "A balcsin vagyok". Mire azonnal jött a válasz sms:"Lemenjek?" Mire dacosan válaszoltam, hogy "Még csak az kéne." Viszont a másik fél nem hagyta magát, elkezdett erősködni, hogy biztos akarom őt, azért írtam rá, én meg kötöttem az ebet a karóhoz, hogy nem, de, nem de, nem de...végül megdumáltuk, hogy ő viszont nagyon szeretne blablabla. Végül belementem, én tulajdonképpen akartam csak tudtam, hogy csak akkor hiszem el, hogy jön, ha ténylegesen az orrom előtt fog állni. Ez a pasi az igazi megfutamodóbajnok. Tényleg ott állt, sőt ölelt, csókolt, amit persze hosszas séta, közös Balaton-parti vacsora és rengeteg dumálás előzött meg.

Lehet, hogy nekem ő lenne az igazi? Annyira egy hullámhosszon vagyunk, imád tokától-bokáig úgy, ahogy vagyok (Bridget Jones után szabadon). Baromi nagy egyetértés világ dolgaiban, kurva sok röhögés, erős vonzódás...minden klappol csak az a 200km nem, ami elválaszt minket, de végső soron erről már régóta beszélünk skype-on, mármint a megoldásról. Külsőleg egyébként már annyira elfelejtettem, 3 vagy 4 éve találkoztunk először, amit utána iszonyú sok skype beszélgetés követett. Aztán nagy szünetek és hallgatások, hol én kerestem meg, hol ő engem. Most is ezzel jött, hogy ő rendszeresen követi az internetes "munkásságomat" mindig kitalálja a random alkotott újabb és újabb nickjeimet, ha törlöm az előzőt. Jól ismeri egyedi, utánozhatatlan bicskanyitogató és frappáns stílusomat, amit megengedek magamnak, ha kinyitom a számat.

Fantasztikus jó volt minden, filmekben is nagy az egyetértés, ugyanazok a kedvenceink, amikből szó szerint szoktunk idézni. Annyira klappolunk...szépen megfürödtünk aztán összebújtunk. Totálisan be voltam rá indulva, kívántam, mint a picsa, de ő csak dicsért, fogdosott, simogatott, ölelt, csókolt, ennél többet nem tett, még a bugyi sem került le rólam, pedig frissen borotváltam...

Én nem akartam erőltetni, mert nem tudtam, hogy most ez azért van, mert komolyak a szándékai velem és nem akarja elkapkodni vagy még szűz (33) esetleg impotens, mondjuk éreztem, hogy kemény. Egyszerűen nem értettem, de mivel sokszor kizsákmányoltak már pasik, valahol örültem is neki, mert arra gondolok, talán tényleg többet akar.

Csak egy estét és éjszakát tudtunk együtt tölteni, ráadásul volt gárdedámunk is, egyébként lehet, hogy ez zavarta, talán túl hangos a szexben és szégyellte volna? Szóval, végig győzködött, hogy valamikor majd töltsünk együtt egy hétvégét csak kettesben az ő nyaralójukban, ami akkor szabad lesz, nem úgy, mint most. Én mondtam neki, hogy nagyon szívesen, hiszen most is baromi jó volt.

Öleléssel búcsúztunk, bensőséges volt és jó...megkért, hogy ne várjam tőle, hogy gyakran keres, majd keres, ha akar, de egyet megígért skype-on fent lesz, ennek már jó ideje, de azóta se lépett fel skypera. Sokat vártam, türelmes voltam, de az utóbbi napokban írtam neki pár smst, hogy megtudjam mi baja lehet velem...miért bújt vissza a csigaházába, hazúgság volt az együtt töltött idő? Próbáltam hívni is, de nem reagál, egyszerűen nem értem, nem értem...

Autómániás

2014.04.12. 17:25

Itt a tavasz és én tüzelek, teljes erőbedobással, ha végigmegyek egy utcán, nagynéném kutyájával sétálva,  elkezdenek vonyítani, a kertes házakból, a kutyák, de nem a kis Manci miatt, hanem miattam. Érzik rajtam, hogy ég a "szívemben" a vágy tüze.

girl_walking_dog_1.jpg

Szóval újult erővel ismerkedek a társkeresőkön, lelki exhibicionizmusommal, kiadom a legmocskosabb, legbetegebb vágyaimat a társkeresőn lévő blogomban. Hátha valaki ugyanolyan beteg, mint én, csak pepitában...

Történt egy pár napja, hogy elkezdtem ismerkedni egy sráccal, megtetszett neki az egyik szubos bejegyzésem, leveleztünk, átcsaptunk skype-ra, hanggal beszélgettünk, nem volt egy hétköznapi srác, fel is keltette az érdeklődésemet, nem szarakodott, azonnal találkozni akart, én persze lustaságból, meg beszariságból nem akartam. Mostantól autómániásnak fogom nevezni, mert az.

Viszont épp nős pasi baszakodott velem levelezésben, szóval írt egy olyat, amit megelégeltem és közben mondtam a mikibe autómániásnak, hogy még is találkozni akarok vele most azonnal, nagyon örült 45perc múlva itt volt, alig volt időm hajat mosni, fürdeni, picit sminkelni.

Kimentem hozzá, kis 27 éves, 190 magas, enyhén izmos, zakó, alatta hosszú ujjú poló, alul feszes farmer, nem nézett ki, rosszul határozottan nem. Ahogy közelebb jött láttam, hogy egész tág a pupillája, írtam korábban, ha olyasmire nézünk, ami tetszik, kitágul a pupillánk, szóval bejöttem neki én is.

Valami 89-es Mercije volt, szép darab volt, de nekem ez semmit nem mondott, amikor még skype-on. mesélt róla kérdeztem hogy milyen, azt mondta, hogy a kocsija és a farka akkor derül ki, hogy milyen, amikor beleülök:)

Így hát beleültem...a kocsiba, dumáltunk, persze én totál zavarban voltam, ahogy szoktam, olyan szemekkel nézett rám, hogy kész voltam...alig vártam már, hogy lesmároljon, de nincs az a pénz, hogy én kezdeményezzek.

autobrandslead.jpg

Szép kis izgalmas játékba kezdtünk egyszer csak, csókok, nyalakodás, nyakba, fülbe, aztán harapdálás, még a hajamat is húzta egy kicsit és élvezte, hogy én élvezem.

Olyan baszott jól nyalta és harapta a nyakamat, hogy majdnem spontán elélveztem, beszarás milyen technikája volt. Kemény lett a fasza, a farmerjában, szinte nyomta a kormányt. Órákig izgattuk egymást, simogatásokkal, szegénykém, már totál kész volt, de elhatároztam, hogy nem szopom le első randin.

Aztán annyira megsajnáltam, hogy feltérdeltem az ülésemre oldalt és kiszabadítottam, a jó vastag és nagy faszát és elkezdtem szopni. Egyem a szívét úgy tetszett neki, majd megzabáltam a farkát, minden évek óta mellőzött technikámat bevettettem.

Szívtam, nyaltam, cuppogtam, golyókat szopogattam, nyálas tenyérrel vertem, közben smároltunk. Nagyon játékos kis nyelve volt, már el is képzeltem, hogy örülne neki édes kis puncikám odalent. Mélytorkoztam, hagytam, hogy tologassa a fejemet a faszára kedve szerint, nem volt durva, jó volt...Aztán kezdtem fáradni, így hát átvettem nyálas tenyérrel és vertem, mint az állat, hallottam a légzésén, hogy már nagyon közel jár, így hát rácsókoltam a szájára és a nyelvemet olyan izgatóan mozgattam az ajkai között, hogy azonnal akkorát élvezett, mint a ház, szegény kocsi, kicsit cuccos lett a gejzírtől.

A  hasáról gyengéden lenyalogattam, aztán a farkát cuppantottam a számba, hogy tisztára szopikázzam, amit ő halk nyögésekkel nyugtázott. Kellemes íze volt a spermájának, semmi extrém savanyú vagy keserű, tök normális.

Egyébként iszonyú hangosan ment el, nem mintha nem azt szeretném, csak épp a házunk előtti parkolóban azért nem volt valami célszerű...remélem már mindenki aludt hajnali fél 1-kor. Az élvezést követően, hangosan felnevetett, annyira megkönnyebbült, nagyon cuki volt.

Utána még fél órát cirógattuk egymást, nagyon feltöltődtem a pettingtől, másnap délben küldött egy üzenetet, hogy tudtam-e magamról, hogy függőséget okozok, mert egyfolytában az éjszaka jár a fejében és bizony szikrát húznak az ösztönei miattam.

 

Esküvői szopás

2014.04.09. 02:43

Általában, mindig neten ismerkedek, nálam ez bevált, megismerem kicsit a pasi stílusát, intellektusát, humorát (fontos!), aztán ráér a külső. Rákérdezek kínos dolgokra, hogy pl. minden vágya-e a popószex, mert akkor ugye nálam tárgytalan stb. Ezt élőben nem tudnám így...Szóval nem emlékszem, hol szedtem össze a pacákot, mármint, melyik netes csatornán, de kibaszott messze lakott.

Ez a fő hátulütője a neten ismerkedésnek, bár sokszor gondolkodtam már azon, hogy neten ugyanakkora esélye van, hogy összeakadjak a szomszéd utcában lakóval, mint egy bivajhalálbasznádival, még is én mindig vilgávégeszentborzasztói pasikkal gabalyodok össze, miközben magam fővárosi paraszt vagyok.

Szóval ez az ipse, még Nyíregyházától is egy órányira keletre élt egy kis faluban, nem is volt egy nagy szám külsőleg, abszolút nem az esetem, szőke, kék szemű és 172cm magas. Az estem a magas (185->) barna haj/szem.

Mind1, aranyos embernek ismertem meg és sokszor megnevettetett skype-on, most beugrott, hogy videócseten ismertem meg:)

Szóval volt valami rokonának az esküvője és elhívott, hogy legyek a kísérője, ezen a jeles eseményen, mivel nincs kivel mennie.

15.jpg

Volt egy öccse, akinek zalaegerszegi bnője volt, de Pesten dolgozott a csaj...felautóztak ketten az öccsével, az öccse kitette nálam a pasit, amíg elment a bnőjéért, akit szintén hozott az esküvőre. Ez az idő arra volt elég, hogy eldöntsük elmenjek-e velük a halál faszára, több napra, elég szimpi-e a srác, amíg vissza nem ér, az öccse.

Persze, mivel kedveltem és nem volt olyan visszataszító, elmentem velük. Iszonyú hosszú volt az út. A Vasembert néztük menet közben valami modern szaron, akkor még új volt a film, de engem nem nagyon kötött le. Megálltunk a Mársénál szendvicsezni és meghívott a pasi egy pisire is, de konkrétan úgy éreztem magam, mint a vidéki kislány Pesten, azt se tudtam, hogy hová kell bedobni a pénzt stb. annyira modern volt a cucc. Segített, olyan drága volt:)

Az út vége kibaszott szar volt, mert amikor vége lett az autópályának, asszem Debrecennél, utána országúton mentünk tovább, ami olyan kanyargós volt, hogy majdnem kidobtam a taccsot. Életem egyik legrosszabb élményei közé sorolnám.

Szóval megérkeztünk valamikor éjjel, bedőltünk az ágyba és aludtunk. Másnap bemutatott a szüleinek, halál jó fejek voltak, próbáltak mindenféle programot kitalálni, hogy mi lányok ne unatkozzunk. Élveztem nagyon, hogy vendég vagyok, ráadásul a másik lány is nagyon jó fej volt, jól kijöttünk. Az anyuja sütött nekünk fánkot, nagyon finom volt házi lekkárral. Horgásztunk büdös bojlival, de nem fogtunk szart se, amit nem bánok. Megnéztük valami költő szülőházát. A szüleinek volt egy kis panziójuk, gyönyörű kerttel, délután odamentünk szalonnát sütni. Baromi jól éreztem magam:)

Este együtt aludtunk a sráccal, de nem volt semmi, nem voltunk még összemelegedve eléggé. Másnap volt az esküvő, délelőtt nagy készülődés volt, még nem voltam vidéki esküvőn. Mondjuk nem is az az igazi parasztlagzi volt, de egy bazi nagy sátorban voltunk. Mondjuk volt egy érdekes különbség, az esküvőkön hozzá vagyok szokva, hogy embercsoportonként ki van rakva egy kis üdítő, ásványvíz, esetleg bor, na itt egy liter alma és egy liter szilvapálinka volt kirakosgatva.

Jól be is basztunk, táncoltunk a mulatósra, ott vigyorogtak ránk a srác szülei:)

f__es_.gif

Később kedvünk támadt kimenni egy kicsit, tavasz volt, nappal finom meleg, de estére lehűlt a levegő és a fű nedves volt, teljesen átázott a cipőnk...Felültünk egy padra, aztán már fogalmam sincs, de a következő jelenet, ami beugrik, hogy szopom a faszát, amiben ő nagy örömét leli, kész volt tőle, hogy tőlünk 20méterre 148ember bulizik, köztük a szülei stb... én meg ott szopom a faszát szégyentelenül. Bevallom nagyon élveztem a helyzetet, mocskos kis ribancnak éreztem magam:) Végül a számba élvezett, nehogy a kis öltönyére menjen a drága anyag:) Finom édes volt a gecije, még sosem tapasztaltam ilyet ezelőtt és azóta sem.

Pasi fóbia

2014.04.07. 06:17

Ezen az éjszakán virrasztottam és végre sikerült megfogalmaznom a valódi okot, hogy miért nincs kapcsolatom jó ideje. Szóba került mazochizmus, rossz karma, minden.

Névtelen.jpg

Rájöttem, hogy nem ez a baj, évekkel ezelőtti csalódásaim, olyan félelmeket ültettek belém, amiket nem tudok leküzdeni, mert tudatosan nem is tudok róluk, csak tudat alatt vannak. Viszont emiatt minden utamba kerülő pasiban hibát keresek, amiket utána meg is ideologizálok magamnak, hogy miért is olyan nagy hibák. Volt már bajom, hogy alacsony, kék a szeme, lányokkal barátkozik, nős, dohányzik, buta, tetkós, bunkó, büdös a szája, nem tetszik a farka stb...és ha ezek esetleg nem állnak fenn akkor addig hisztizek, erősködök, amíg feladja az ismerkedést. Ezt több pasi is aláírhatná, akivel nem jöttünk össze, végül. Képtelen vagyok megbízni bárkiben is. Több probléma is van ezzel az egésszel a végső és hatalmas problémán kívül.

1. már pár nap ismeretség után is túl nagy sérülésnek élem meg egy szimpi pasi elvesztését

2. kifejezetten keresem a lehetőséget az ismerkedésre (de mi a retkes faszér'?)

3. nem csak a pasiktól félek, hanem már a szextől is

Az utóbbi dolognál gondoltam arra, hogy esetleg frigid vagyok, de nem, rendesen gerjedek, gyakran magamhoz is nyúlok, pasikra is rágerjedek, inkább szimplán félek, hogy ügyetlen lennék, túl szégyellős, több évnyi kihagyás után, talán ez normális is.

Nem tudnám eléggé elengedni magam, mondjuk ezzel régen is voltak gondjaim. Nem tudok bízni az emberekben.

Nemrég egy műtétet is elkerültem inkább, csak ne kelljen valaki keze alá kerülnöm olyan védtelen állapotban, altatásban.

Van az a fajta bizalomjáték, amikor két ember úgy áll, hogy az egyik háttal a másiknak és elengedi magát,  és hátradől a mögötte álló pedig elkapja és így nem esik hanyatt és nem töri össze magát.

Névtelenass.jpg

Szerintem nem tudnám hátradobni magam senkinek, annyira nincs bizodalmam...

A hatalmas probléma pedig az, hogy hogyan lehet leküzdeni a bizalmatlanságot, amit a világ felé érzek, azon kívül, hogy magamban sem tudok bízni már?

Úgy gondolom, hogy gyerekkoromban minden oké volt, maximális volt a bizalom. Aztán, ahogy nőttem fel és ismertem meg a HAZUG világot csökkent a bizalmam. A szerelmi csalódásokat brutál módon éltem meg, akkor megint nagyot csappant a maradék bizalmam és önbizalmam. Nem csak nekem hazudnak az emberek, hanem látom, ahogy az orrom előtt egymásnak, hogy lehet ezek után bízni? Ha már választások voltak tegnap, a pártok is mindig ígérgetnek fűt-fát, amit aztán nem váltanak be.

Bizalom? Belőlem már kiölték.

Nős pasi

2014.04.02. 20:10

Egy picit hányok magamtól, mert pont ez az, amit nem akartam, találkoztam ma egy nős pasassal, aki annyira imádnivaló, férfias és szexi. Nagyon kívánatos, totál nedves tőle a puncim, ráadásul ő olvasta a blogomat is.  Természetesen ő is kíván. Jól esett az a kérdése, hogy miért nincs nekem pasim, hiszen nem nézek ki rosszul. Hát, talán azért, mert nagyon válogatós vagyok, mint a kajában is. Próbáltuk együtt megfejteni, szerinte az lehet a baj, hogy túl nagy lelkem és agyam van és ezt a pasiknak nehéz feldolgozni és nem is találok hasonlót pasiban.

kép.jpg

Elhatároztam, hogy ismerősöknek nem mutatom meg a blogomat, de olyannal végképp sosem találkozom, aki olvasta, erre most tessék:) Szép kis slamasztikában vagyok, ráadásul évek óta nem szexeltem, már azt sem tudom, hogy kell nyúlni egy faszhoz...jobb lesz megnézni előtte egy kis Hentait vagy kutyás pornót, csak vicceltem:) A Hentai nem volt vicc, szeretem a rajzos szexet, főleg ha a kurva japánok, nem takarják ki a lényeget:) Erről már rég akartam írni egy bejegyzést, de elfelejtettem:(

Ezennel, tehát szeretői státuszba lépek elő az évek óta tartó szingli létből, kíváncsi vagyok, hogy válok be, mennyire fogom bírni.

2014. okt. UPDATE: semennyire...

 

Túra-randi

2014.03.19. 16:20

Ígértem az előző bejegyzésemben, hogy írok erről a bizonyos túra-randiról, már jó ideje szemeztem ezzel a lehetőséggel, amire rátaláltam úgy kb. 2éve.

Arról van szó, hogy van egy oldal, az a nevük Randi-Másképp és ez a csapat szervez bringa-randit, túra-randit, társasjáték-randit stb... Mivel én imádok bringázni és túrázni, de viszont nincs kivel, legalábbis saját korosztály. Úgy döntöttem összerakom a kellemest a hasznossal, túrázok és társat is keresek egyszerre. Mivel a neten főleg "laza-kapcsit" kereső férfiember van, az ember lánya arra gondol, hogy talán egy egész napos túrára, olyan férfiak jelentkeznek, akiknek komolyabb szándékaik is lehetnek egy nővel.

Szóval végre eldöntöttem, hogy elmegyek, mivel Nőnapon, a hölgyeknek fél áron lehetett jelentkezni, megfelelőnek találtam az alkalmat. Hiszen, ha szar lesz, nem veszítek rajta sokat.

resize.php.jpg

Az idő gyönyörűnek ígérkezett, bár előző nap égszakadás volt, ami miatt sáros talajra lehetett számítani.

Nagy szerencsémre, akik kocsival érkeztek a helyszínre felajánlották, hogy aki útba esik, azt elviszik, így az utazásra sem volt gondom, egy nagyon kedves lánnyal érkeztünk, akivel a kocsiban nevetgélve beszéltük meg, az online társkeresésben szerzett vicces és olykor sírni való tapasztalatainkat.

Amint leparkoltunk és elindultunk, a túracuccos csoportosulás felé, felmértem a terepet és már akkor tudtam, hogy innen, SENKI!

De mind1, azért a túrához volt kedvem.

Nagy szerencsém volt a kezdetekben, amíg szinte mindenki feszengve ácsorgott egyedül, addig mi, a már összehaverkodott csajjal jókat röhögcséltünk.

Bokáig süppedtünk a sárban, ahogy az erdőbe értünk, nagyon jópofa volt, mindenki belátta, már késő feljebb hajtani a nacit.

Jópofa játékokkal próbálták összeismertetni a csapatot, na én az elsőnél totál be is égtem, mert annyira izgultam (konkrétan a torkomban dobogott a szívem) hogy nem úgy oldottam meg a feladatot, ahogy kellett volna, mind1 oda se neki, végül is ez csak az első benyomás, mit számít...

Aztán csapatokra lettünk osztva és odakerültem Big Tomi mellé, igen Big és igen azért, amire most gondolsz. Mellette teljesen feloldódtam, akkorákat hahotáztunk, hogy mindenki hátrafordult, aki előttünk ment, hogy min fulladozunk.

Innentől már jól mentek nekem a feladatok. Tomi, nagyon ronda pacák volt és kék volt a szeme (én utálom), de a humora vitte a pálmát, szóval kerestem a társaságát, a túra során, de ő jobban nyomult a túravezető lányokra.

Szóval elfogadtam a vereséget.

Az utolsó feladat az volt, hogy az éppen újra összeválogatott csapatoknak le kellett fotózni egy házat a faluban és eladni a túravezetőnek, minél ügyesebb módon. Mindenki jött a sok sablonos baromsággal, szép környezet, király infrastruktúra, én meg jöttem volna a kreatív kis ötleteimmel "mondjuk azt, hogy egy ősi indián temetkezési helyre épült vagy egy kiaknázatlan aranybányára", mire csapattársaim lehurrogtak, hogy á az baromság. Aztán, amikor eljött a szereplés ideje, mégis benyögtem az aranybányás ötletemet, amivel vittük a pálmát, a túravezető szakadt a röhögéstől. Jellemző.

Iszonyú sokat nevettem a jópofa feladatokon, de főleg a lányokkal haverkodtunk össze, a pasik nagyon kezdeményező képtelenek, tipikus 2014-es átlag, tutyimutyi pasi. Akiket reggelire ennék meg, ha bevenné őket a gyomrom.

A "buli" végén kaptunk egy kérdőívet, amin fel lehetett tüntetni a nekünk tetsző pasik nevét, értelemszerűen a pasiknak a lányokét.

Először senkit nem akartam írni, de aztán még is felírtam Big Tomi és még egy srácot, akinek a nevét az egyik lánytól kérdeztem, ő még úgy elment, de egy kurva szót sem váltottunk a túrán.

Viszont a kérdőív után, a csapat egyik fele, elment repetázni, megnéztünk egy várat, és én igyekeztem e mellé a srác mellé keveredni, egészen lemaradtunk a többiektől és egész jót beszélgettünk.

Totál meglepődött a koromon, mert 5évvel fiatalabbnak gondolt.

Mikor beértük a többieket, egyből vicceskedve kérdezték, hogy  miért maradtunk le. Ezután a srác kitalálta, hogy a listámon szerepelt és én is, hogy én az övén nem. Emiatt kicsit elszontyolódtam, mert tudtam, hogy 4lányt is felírt.

E-mailben értesítenek a szervezők, ha egyezés van, mivel volt egy névrokonom a túrán, a srác módosította a választását rám, mivel a névrokonom viszont, a papírján volt.

Viszont én kösz, de nem éltem a lehetőséggel, mivel elsőre nem engem választott...

 

Jelek 2 folytatás

2014.03.17. 21:50

Már 3éve annak, hogy Jelek 2 című bejegyzésem főhősével találkoztunk, amikor pont aznap jött meg, amikor végre basztunk volna. Nos, 2éve ő vette fel velem újfent a kapcsolatot, mert hiányoztam neki és "de hülye volt", aztán összekaptunk és nem lett belőle semmi. Most én vettem fel vele a kapcsolatot, egyre inkább elhatalmasodik rajtam a magány. Jó ideje a fejemben járt, hogy vele mennyire is passzoltunk, mennyi mindenben. Történt ez egy nem túl sikeres túra-randi (erről majd egy másik bejegyzésben, de az sem lesz bugyinedvesítő) estéjén. Egy bizonyos filmes portálon gabalyodtunk egymásba anno és itt próbálkoztam ismét. Beírtam az egyik kedvenc filmjéhez, hogy hiányzik. Láss csodát, 10perc múlva landolt a levele a postaládámban, hogy "te is hiányoztál, sokszor gondoltam rád, de nem mertem írni, mert, azt hittem haraxol". Kiderült, hogy ezzel a nevével, már kontrázott a hozzászólásaimra, az azóta 10-dik nevemen. Ő felismert mindig, utánozhatatlan, egyedi stílusomon, de én őt nem. A lényeg, hogy szó, szót követett és kiderült, hogy mindkét oldalról dúl a láv, még mindig. Tiszta happy voltam, mert igaz nem stimmelt minden 100%-osan, de intelligens a pasi, magas (190->), barna hajú és szemű, hasonló a világnézetünk, jó a humora, akár nekem. Szóval, minden klappol, hogy végre, végre...Nekem a beszélgetésünk estéje után el kellett utaznom két napra, net távolba, de sebaj, mert neki meg eltört a mikrofonja és megdumáltuk, hogy mire hazajövök vesz és hanggal beszélünk órákig, ahogy régen.

index.jpgÉn konkrétan emiatt lemondtam egy programot és hamarabb is indultam haza, mint eredetileg akartam, mert azt mondta, hogy du. 5-től biztos elérhető lesz. Na most tudni kell, hogy én egy ideje, szigorúan 6-kor vacsorázok és mindig friss ételt eszek, szóval evés előtt készítem el, legyen az bármi is. Viszont nem akartam emiatt a beszélgetés idejéből lecsippenteni, így 5előtt elkészítettem a lecsómat és gondoltam, majd benyomom beszélgetés közben vagy kérek tőle 5perc szünetet.

Kezdjük ott, hogy itt ültem tűkön, de ő csak 5:30-kor jött, elkezdtünk beszélgetni, vagy 20percig azon szenvedett, hogy nem hallja vissza magát, ahogy beszél és ez zavarja, ezt a beállítást kereste a skype-on. Mind1, nem számít a késés, nem számít, hogy szarakodik, végre itt van. Aztán közölte, hogy sajnos 7-kor el kell mennie egy órára, mert pénzzel tartoznak neki. Oké, mondom magamban, lenyelem, nem balhézok, biztos soha máskor nem kaphatja vissza a kölcsönt, csakis akkor, amikor végre velem beszélhet. 7-kor kérdeztem, hogy nem kell-e még mennie, azt mondta még nem hívja az ember, tud és szeretne maradni egy kicsit, ennek örültem, mert ezek szerint ő sem szívesen hagy itt. Végül 7:15-kor elment telefonálni és öltözni, 1 és 3/4 óra múlva ért vissza. kedvesen megkérdeztem, hogy meg van-e a pénz. Örömmel írta, hogy megvan. Aztán írta, hogy még el kell intéznie pár telefont Én itt már aggódtam, mert 10-kor fexek, minden este, tehát csak egy óra van addig, de sebaj, telefonáljon, ha olyan fontos este 9-kor. Azt írta munka ügy. Hát jó, vártam. Erre beírja 21:20-kor, hogy van egy grafikon, amit most meg kell csinálnia. Én kedvesen megkérdeztem, hogy nem lehetne-e azt 22 után megcsinálni, mert én addig érek már csak rá. Azt írta, nem és lehet, hogy meg fog szakadni a skype, miközben készíti a melót, de ha kész lesz, még tudunk beszélni utána.

Hát itt szakadt el a cérnám, hogy nem igaz, hogy ennyi idő után végre tudunk beszélni és nem képes engem az első helyre tenni. Erre megszakadt (kilépett a picsába).

Aznap jól álomba sírtam magam, hogy velem miért mindig ilyen faszok a férfiak, de másnap erőt vettem magamon és jópofa levelet írtam neki, amiben azért leírtam az én álláspontomat, majd írtam neki, hogy legyen szíves du. 3-ig válaszolni, mert utána megint elutazok és nem leszek net közelben és nem szeretnék bizonytalanságban hétvégézni.

könnyes szem.jpg

Hát nem írt és az smsemet, sem kapta meg a telefonja, mert vagy kikapcsolta vagy letiltotta a számom.

Azért én bíztam, mire hazajöttem (4nap után) még mindig nem várt levél. Írtam, neki, hogy legalább írja meg mi baja.

Végre írt, azt írta "Nem szereti, ha számon kérik és csak egy fellángolás volt és nem akarja erőltetni."

bad-St-Valentin.jpg

Most komolyan, nem volt igazam? Az lett volna a minimum elvárható, hogy ahelyett, hogy váratgat, leírja, hogy fontos munkája van és el kell napolnunk a beszélgetést, de ő képes lett volna 10-ig ott váratni a monitor előtt, miközben jól tudta, hogy 7:15-től nem tud velem tovább beszélni.

 

Nem értem, tényleg túl sokat kérek? Én miért tudom ennyire "feláldozni" magam, program lemondva, vacsi hidegen evés, csak hogy minél többet vele tudjak lenni.

 

A durva, hogy igazából szerintem egy igazi fasz, emiatt a viselkedés miatt, ráadásul nem is veszi észre magát, és mégis én kesergek utána, és próbálom kiírni magamból, hátha könnyebb lesz nekem így, miközben neki már csak max. egy kellemetlen emlék vagyok.

A tény az, hogy nagyon szerettem volna, de az igazságérzetem dolgozott, nem lehet így állni egy lányhoz, ha érdekli igazán, ha most befogtam volna a lepénylesőmet, akkor egy másik alkalommal csúcsosodott volna ki ez a probléma.

Pupilla

2014.03.12. 20:09

Izgalom hatására megnő, kitágul. Ezért is láthatjuk a vágyat a másik szemében. Sötétben dugásnál dupla siker, ugyanis sötétben, amúgy is tágul a pupilla:D

Múltkor, amikor maszturbáltam, szemeztem magammal a tükörben és néztem a pupillámat, ahogy elöntött a vágy egészen nagyok lettek, a kis fekete pontocskák, ahogy eljutottam a csúcsra, még mindig, aztán hiretelen egyik pillanatról a másikra, visszazsugorodtak a fényviszonyoknak megfelelően. Kicsit fel is nevettem, olyan meglepő látvány volt, mert eddig ilyen kísérletet nem csináltam.

Névtelen988.jpg

Egyébként nem csak szexuális izgalom hatására tágul, hanem más féle izgalomra is, mivel valahogy összefügg a vérkeringéssel, de semmi kedvem utána nézni a pontos biológiai háttérnek. Plusz vonzóbb is számunkra, az akinek tágabb a pupillája, így már hallottam olyan kontaktlencséről is és pupilla tágító műtétről is. A fényképek photoshopolásánál pedig, direkt nagyítani szokták, szintén, vonzóbbá tevési célzattal.

Seggnyalás

Címkék: nem nagy ennek kerítek feneket

2013.08.26. 00:04

No, nem a képletes, hanem az igazi...hm szóval finom érzés, amondó vagyok, hogy nagy análszex ellenes vagyok, de a seggnyalás szerintem tökéletesen belefér, az finom érzés. Ugyanakkar én is szívesen kényeztetem a partnerem hátsóját:)

ass.jpg

Randihely.hu - no comment

2013.08.22. 22:03

Egy elég normális profilra, amit oda csináltam, képpel együtt. Onnan idéznék pár levelet, bazmeg ismerkedjen, akinek két anyja van.

randihely1_1.jpg

Álmaim puncinyalása

2013.08.20. 22:50

 

A pasi azzal kezdené, hogy miután ruhán keresztül pettingelünk és kellőképp egymásra hangolódtunk, értésemre adná, hogy őrülten tetszem neki, kíván, mindezt nem csak jelezné, hanem szóvá is tenné, sőt, amikor meglátná a puncimat, akkor is mondaná, hogy milyen gyönyörű és hogy az illata is mesésen izgató. Ugyanis miközben ő, oda hajol és elkezdi hevesen nyalni, én azon agyalok, hogy vajon tetszik-e neki és vajon jó-e az illata, megfelel-e neki stb...kurvára nem élvezem a nyalást, sőt kifejezetten kellemetlen szituban érzem magam, ha ezt nem teszi meg. Azután, ami jól esne, ha nem egyből belecsapna a lecsóba, hanem a 100%-os kielégülés érdekében, először a combtöre kéne lehelletnyi puszikat ejteni, aztán a szeméremdombra, ezután következhetne a nagyajak két partja, de csak puszilva...sztem itt én már remegnék a vágytól, amit 30perc "rossz" nyalással se tudna nálam senki elérni. Ezután következhetne a puszi, a szeméremajkak csúcsához a csiklóhoz, éppenhogy érintve gyengéden...én még itt is el tudnék viselni pár puszit, na de a pasik olyan türelmetlenek, hagynám, hogy ekkor már gyengéden, GYENGÉDEN belenyaljon, alulról felfelé, és aztán ezt megsimételje párszor...aztán elidőzhetne a nyelvével a lukamnál, de ne dugja be, egyszerűen nevetséges és idegesítő, amikor egy pasi a nyelvével akarja megdugni a lukamat, nekem kifejezetten kellemetlen érzés, utálom. Na szóval fogalmam sincs, hogy ezt a nyalást és lukizgatást mennyi ideig kéne váltogatnia, mert még sosem csinálta így senki, így nem tudom, de a fantáziám szerint 15percnél tovább nem tartana elérnem a 100%-os orgazmust. Ellenben a csiklópörgettyű nyelvvel, egészen el lehet rontani, olyannyira, hogy én már el se megyek...én úgy hívom propeller-nyelv. Ha valaki megnézte a klitoriszos videót az előző bejegyzésben, az tudhatja, hogy a csiklóban 40ezer idegvégződés fut, míg a férfiak makkjában 8ezer, szóval 5-ször olyan érzékeny és a hegye pedig 100szor kissebb, így ki lehet találni mennyire érzékeny testrészről beszélünk. Gyanítom, hogy a propeller-nyelv olyan nőknek okoz élvezetet, akiknek pina-piercingje van és már kivégzett egy csomó idegvégződést és szart se érez. Nincs az a pénz, hogy én ezt bárki szájába is rágjam, szerintem nem túl bonyolult kitalálni, hogy "kivülről-befelé" haladva, egyre intenzívebb izgatásra van szüksége egy nőnek. Csak sajnos a pasik iszonyat ostoba egy nem.

nyalás.jpg

Csikló

2013.08.15. 14:15

Nagyon érdekes videó arról, hogy a nőknek nincs is anatómiailag G-pontjuk, hanem csakis klitoriszuk, ami egy fura alaku belső szerv. Érdemes megnézni a videót, férfiaknak és nőknek egyaránt. Amikor aktus van akkor is a klitorisz belső felét izgatjuk...na így nekem még nem igazán sikerült...

csikló.jpg

Életem napjai...

2013.08.14. 13:21

Első nap: Évek óta nem, de végre megtörtént, hogy valaki megtetszett igazán, de olyan lángolósan, ráadásul nem véletlenül, a pali adott olyan jelzéseket, hogy a híres önvédelmező mechanizmusom egyre jobban kikapcsolt. Pasi: "Remélem holnap is látlak!"

Második nap: Elkérte a kolléganőm telefonszámát.

döfés.jpg

Hétvégi "kaland"

2013.08.12. 21:37

Legjobb barátnőmmel elhatároztuk, hogy bulizunk egyet a Balcsin. Nekem amúgy is, ha nyár, akkor Balaton, más nem nagyon jöhet szóba, mert imádom. Tehát leutaztunk, kicsíptük magunkat, mint Szaros Pista, Jézus nevenapján. Némi vodka-tonic és pezsgő után belevetettük magunkat, a bulizás fékevesztett folyamába. Táncoltunk, egyedül, egymással, pasikkal, elvoltunk. Ő jobbra, én balra, néha a női mosdóban vagy a táncparketten összeakadtunk. Aztán rátaláltam egy baromi jó kis pasira, aki kurva jól táncolt és üvöltötte velem a retró slágereket "egy ilyen lánynak a diszkóban a helye!" Nagyon jók voltunk együtt...össze-vissza dícsérgetett, hogy milyen kurva jól mozgok, meg milyen szép a szemem...mondhatnám, hogy persze csak azért mondta, mert meg akart dugni, ami tény egyébként, de az is tény, hogy tényleg kurva jól mozgok és a szemem is brutál szép.

Bizonyítékul a szemem:

4884338753_44097ebd35.jpg

és a mozgásom:


Ezt szeretném még elsajátítani, a brazíl nők ezt nagyon értik, de a szövegre is érdemes odafigyelni, nagyon tanulságos:

Nyah, szóval elvoltunk, közben ránk világosodott, barátnőm vagy 50szer hívott, gondoltam megkérdezem, mégis mi a hányás...aszonnya hazament két faszival, jóvan mondom bameg nem aprózod el...csávesznek átadta a telefont, hogy, hogy találok oda...aki halálos nyugalommal közölte, ha odamegyek keményen partyba vágnak engem is nem csak a barátnőmet, ettől megijedvén, inkább kihagytam a sztorit, inkább a saját kanomat kísértem haza, lovagiasan, mert ő közelebb lakott 1településsel, mint ahová nekem "haza" kellett caplatnom, út közben fél percenként megálltunk csókolózni, tiszta nemzeti dohánybolt ízű volt a szám, mert a pasi bagós volt...ráadásul az éjjeli piázás óta egy kortyot sem ittam, kiba kiszáradt az ajkam...szóval lassan sétálgatunk, mire a faszi bejelentette, hogy hát ő nagyon szeretne kinyalni...nem vagyok az a hipót is hipózó higiénikus típus, de úgy vagyok a nyalással, hogy "..mielőtt elkezdjük legyen azért tiszta, utána a bugyidat nem adom vissza..."

 

Szóval csomószór pisiltem a piától, meg aztán nyári meleg beizzadt meg mittomén, belegondoltam, hogy azzal a cinnyás kis szájával, most belenyelvel, a nem éppen higiénikusnak érzett puncikámba és valahogy nem indultam be. Persze egy icipicit, azért mégis, mert már fogalmam sincs hogy, a pasi hipp-hopp (fényes nappal , az utca kellős közepén) benyult a bugyimba és finoman megujjazott, ezután mindketten konstatáltuk, hogy megáradt a hüvelyemben, a szerelmi nedüm...igazából jól esett, mert az idejét sem tudom mikor járt ott az én kezemen kívül valaki másé...de persze egyből eszembe jutott, egyszerre 60féle fertőzés, ami a kezéről a hüvelyembe juthatott...úgyhogy kértem, hogy húzza ki. Bár akkor már mind1 volt...na szóval mentünk, mendegéltünk, mentem én és jött mellettem a punciszagú kezü csávesz...odaértünk, ahol elváltak útjaink, mire dühösen ellöktem magamtól, hogy még a geci telefonszámomat se próbálta elkérni, úgyhogy baszódjon meg. Nem annyira faszverős sztori, de bazmeg ez most így történt, remélem hamarosan beszámolhatok, kedves olvasóimnak, valami irtózatosan, gigantikus nagy baszásról, amire lehet, csattogni;)

És most zene:

 

 

Az ötletet loptam...

2013.08.03. 21:11

kereső.jpg

Geci

Címkék: férfiak geci gusztustalan savanyú keserű

2013.07.21. 10:16

Leginkább keserű és az állaga sem túl barátságos...örülök, hogy az embernek nincs mikroszkopikus látása, különben láthatná a ficánkoló kis seneciket is, na akkor végképp végem lenne tőle...

                  20101126ondosperm3_1.jpg
                              

Alattomos a cucc, mert fehér/átlátszó kis lötty, de kurva hamar meg tud száradni és olyan foltot hagyni a lepedőn, amit nehéz eltávolítani és elég egyértelműen és letagadhatatlanul "AZ" ami. Most mondhatnám, hogy elég sok faszit szoptam le ahhoz, hogy meg tudjam állpatinai, igenis keserű, bár én találkoztam egyszer egy kivétellel egy pasi, aki nem dohányos, nem nagy kávézó (napi 1kávé reggel) és nem túl nagy húsevő, plusz alma/körte zabáló, hm neki édes volt. Számomra egyértelmű, hogy nyelem, ha már...inkább, minthogy takarítani kelljen.

image3.jpg

Ellenben azt tudtátok, hogy az ondó 5%-át teszik csak ki a hímivarsejtek? Állítólag pozitív hatással van a nők lelkiállapotára és a hüvelyen keresztül gyorsan felszívódik. Azért vagyok sokszor depis, mert én gumiban szoktam dugni.

Nyári gyakorlat

2013.07.18. 14:09

...17évesen, szüzen bekerülni egy olyan környezetbe, ahol egy csomó fiatal, jóképű szakács és felszolgáló dolgozik, hm...nagyon izgalmas dolog...a munkásszállóról lejárni a helyi szabadtéri kocsmába boroskólázni megint csak...és ott szemezni a munkatársakkal...történt egyszer, hogy nagyon szemeztem az egyikkel (25év körüli), kis naívan gondoltam, hogy összejövünk ő lesz a barátom...friss tetkója volt (egy skorpió) amit megkért, hogy menjek fel a szobájába és kenjek be, mellesleg megmutatta a madárpókját is (igazi, nem tetkó). Aztán rámmászott és ki akart nyalni, amit egyébként lehet, hogy hagytam volna, ha nem éppen borostás a puncim, nagyon könyörgött érte, de én annyira szégyelltem, hogy leborotvált puncimon már elkezdett serkenni a szőr, hogy képtelen voltam hagyni, így hát faképnél hagytam egyelőre...gondoltam ennek majd lesz folytatása, annak rendje és módja szerint...nagyban reménykedtem, hogy majd még találkozunk, meséltem a lányoknak, hogy mi volt és, hogy mennyire odavagyok a srácért...egyszer csak az öltözőben a szekrénysor mögül hangokat hallottam, két lánytársam beszélgetett "blogella (persze ők nem így hívtak) azt hiszi, hogy érdekli a srácot, amikor nekünk mesélte, hogy csak meg akarta dugni, de nem jött össze, így már nem érdekli. Blogella meg totál azt hiszi, hogy kell neki" aztán gonoszul nevettek. Mondanom se kell úgy éreztem magam, mintha valami filmben szerepelnék, és kivülről láttam az eseményeket...sírva mentem haza a szállodából a munkásszállóra, egyéb iránt az illető pincér az egyik "szekrényes" csajjal jött össze, akinek kurva szőrös volt a pinája és az én házibulimon dugta meg először (hurrá)...de aztán hamar szétmentek:)

Gyakran szólt akkoriban a zenegépbő, a kocsmában:

Egyébként van még sztorim, a nyári gyakorlat hosszú volt...:)

Jelek 2

2013.07.14. 12:18

Nagy fórumozgató révén, természetesen a filmes fórumokban is részt veszek. Főleg, mert imádom a filmeket. Nyilván objektív véleményt tudok alkotni róluk, egyrészt, mert kibaszott intelligens vagyok, másrészt, mert rengeteg filmet láttam és így van összehasonlítási alapom is. Történt egyszer, hogy összegabalyodtunk egy forumozósráccal. Kibaszott jó fej vagyok és, hát ő is az volt, így elég jól pörögtek az üzenetek. áttértünk skype-ra. Kiderült, hogy kibaszott jó hangja van, amolyan bugyindevesítő és a világ dolgaiban is eléggé egyetértünk, sőt még én tanulhatok tőle, ami igazán ritkaságszámba megy mi kis országocskánkban. Sok órán át beszélgettünk, sűrű rendszerességgel. Egyetlen szar volt csak a palacsintában, az illető srác pécsi volt, miközben én tőzsgyökeres budapesti. Na. mind1, mert kiderült még egy kis apróság, mégpedig, hogy az ő nagybátyjának ugyanazon a balatoni településen van nyaralója, mint az én nagynénémnek. Szóval azt gondoltam ez egy JEL, annyira minden klappolt, meg minden. Meg is beszéltünk egy nyári hétvégét, hogy összeruccanunk, a skype-os beszélgetésekből és a mocskos egymásnak küldözgetett smsekből, kiderült számunkra, hogy szexuálisan is eléggé klappolunk. Eljött a várva várt nap, természetesen nekem aznap reggel megjött.

tamp.jpg

Ígyhát a csodálatos puncinyalásból nem lehetett semmi...azért együtt töltöttük az éjszakát, de valahogy mégsem volt az igazi, a valóságban nem tetszett, annyira, mint a képeken. Tanuság, jelek nincsenek.

Álarc

2013.06.06. 20:14

Épp  Borgiák sorozat harmadik évadjának egyik részét néztem, amikor olyat láttam, ami nagyon felizgatott. A Borgia pápa gyerekei, Csezáre és Likrécia konkrétan dugtak egymással, jó testvérekhez híven. Az egész felvezetése is izgalmas volt. Lukrécia már régóta élvezte bátyja vonzalmát és vissza is élt vele párszor. Huzigálta a mézesmadzagot a bátyuci előtt, míg végül be nem következett a borzasztóan erkölcstelen, mocskosul kielégítő baszás. Azt gondoltam, hogy ez nem lesz lehetséges, így plusz izgalmat okozott nekem, hogy mégis megtörtént. Bátyus bekopogott Lukrécia ajtaján, aki azzal invitálta be Csezárét, hogy épp az esküvői ruháját próbálja. Mikor belépett az ajtón, nagy meglepetésére, Lukrécia anyaszült meztelenül feküdt az ágyán, abszolút szenvtelenül. Csezáre zavarba jött és ki akart menni, de ekkor Lukrécia az ágyához szólította, azzal, hogy szépnek találja-e a lábát Csezáre, "hát persze" mondta ő és alaposan megfogdosta, a pici, nőies lábat. Aztán követték egymást az események és már épp csókolózni kezdtek volna, majdnem összeért az ajkuk, amikor valaki bekopogtatott. Így elmaradt a csók, sajnos, bár már ez a jelenet is nagyon izgatónak hatott. Közben jöttek-mentek az események és egyszer csak Lukrécia belopakodott testvére hálószobájába, bemászott az ágyába, és vetkőzni kezdett. Itt már tudni lehetett, hogy biztosan bekövetkezik a hatalmas bűn. Nagyon izgató volt, itt már nyelni sem tudtam az izgalomtól...benyúltam a bugyimba és elkezdtem izgatni a csiklómat, közben a mellemet masszíroztam, kábé két hete nem volt kedvem és alkalmam magamhoz nyúlni. De most volt, most nagyon begerjedtem, semmi sem izgatja jobban a mocskos lelkemet a tiltott dolgoknál. Azért szeretek nagyon maszturbálni, mert ilyenkor elengedhetem magam tökéletesen, nem kell senkinek megfelelnem, olyan torz, élvezős arcot vághatok, amilyet akarok anélkül, hogy bárki, bármit gondolhatna rólam. Tudom, a lelkem mélyén, hogy ez izgatólag hatna a férfiakra, de én mégis képtelen vagyok nekik feltárni ezt az arcomat.

inkognitoban.jpg

A parton

2013.05.15. 00:22

Kellemes idő van, úgy is mondhatnánk "melegen süt le ránk, a nyári nap sugára". Hason fekeszem a hatalmas, kiterített frotírtörülközőmön. Jól esik a bőrömnek, piros alapon fehérpöttyös, kétrészes bikinimben vagyok. Meg kell mondjam, igen csak jól áll.

pötty.png

Elmegy mögöttem egy nagyobb csapat pasi füttyögve, hátrafordítom a fejem, a kezemet napellenzőnek tartva a szemem fölé, felnézek, hogy utánuk nézzek, egy csodás, játékos meleg barna szempárral találkozik a tekintetem, miközben vonulnak távolabb a srácok, még egyszer-kétszer visszanéz rám. Hűha, nem semmi! Visszateszem a fejem a törülközőre és élvezem tovább a napot. Hosszú percek telnek el a messzi kiáltozások csendjében, mire egyszer csak hideg vízcseppek érik sokként,  felhevült hátamat.

Hírtelen összerándulok, ahogy a víz a bőrömhöz ér, felnézek és a meleg barna szempár tulajdonosa áll fölöttem tetőtől-talpig csurom vizesen. Végigpásztáznak a szemeim, széles, férfias vállain, kisportolt szőrös mellkasán, dudodrodó fürdőgatyáján, és végül izmos lábain. Leteríti mellém a törülközőjét és lehuppan mellém. Azzal a szöveggel jön, hogy látja, hogy nem vagyok bekenve naptejjel, ezért ő szívesen megtenné. Ma laza hangulatomban vagyok, hát megengedem neki. Hozott magával naptejet és közli, hogy 40faktoros. Hurrá! Leteszem a fejem és átadom magam az érzésnek. Oldalt fekve, egy kézzel elkezdi kenni a vállaimat, nagyon finom a keze, gyengéden keneget és a naptej hőmérséklete is jól esik a bőrömnek. Lejjebb halad a keze, viszont beleakad a fürdőruhafelsőm pántjába, megkérdezi kikapcsolhatja-e. Hagyom neki. Hm, oldalt egy kicsit kibuggyannak a melleim, de ahelyett, hogy szégyelném emiatt magam, egy egészen kicsit izgat a dolog. Kenegeti a hátam, felcsúsztatja a kezét a nyakamig, egészen ellazulok a kezei alatt, halad a derekam felé, őrült nagy tenyere van, egészen birtokba veszi vele a testem. A derekam után a lábaimat keni, óvatosan végighalad a combomon és a vádlimon, egészen a bokámig, egy picit megfogja a bokám, hm ez nagyon érdekes és izgató érzés. Azután elkezd felfelé haladni a kezével a combomon, a combom kenése közben egy picit betéved a keze a combom belső oldalára. Hííí ez már egy kicsit sok, de mozdulni sem tudok, akarom a kezét. Miközben ken, végig nem szól egy szót sem és én is jobbnak látom csendben élvezni a történéseket. A combom belső oldaláról a fenekemre kalandozik a keze, benyul a bikinim alá, hogy ott is jól bekenje, kihúzza a kezét és a combom oldalát keni, de csak visszatér a fürdőbugyim alá a keze, iszonyatosan izgató érzem, ahogy nedvesedik a puncim.

mga_kep_0_134002664747.jpeg

Önkéntelenül kicsit szétteszem a lábam, így már lejjebb tudja dugni az ujjait a bugyimban, a combom közé. Megérint ott. "Ahhhh Úristen, ez kurva jó. Izgass, dugd be! Akarom, csináld már!" Kiáltok fel magamban, de iszonyatosan lassan csinálja, épphogy megérinti, máris a fenekemet masszírozza a kezével, ugyebár közben jönnek-mennek körülöttünk, nem lehet ezt olyan feltünően. Megint odanyul, de most már kicsit bedugja az ujját, hallom, ahogy felnyög halkan, amikor megérzi mennyire nedves vagyok. Elkezd ujjazni, csodálatos érzés, egyszerűen leszarom, hogy körülöttünk emberek vannak, vagy hogy valaki les, csak élvezem a tiltott gyönyört. Néha kiveszi az ujját és előrébb tolja, hogy kicsit megsöndörgesse a csiklómat, totál bevadultam, mindjárt élvezek. Megint odanyul a puncimhoz és bedugja immáron két ujját, najó ez kész nem bírom tovább, beleharapok a törülközőbe, hogy elfojtsam kéjes orgazmus-kiáltásomat. Jesszus, végigfut a testemen a csodálatos érzés, remegek. Fúúú, ez azt hiszem életem egyik legjobb orgazmusa volt, de alighanem az egyik legszégyentelenebb. Feltápászkodok és a srác felé fordulok, nem tudom letörölni a boldog mosolyt a számról, odahajol és megcsókol gyengéden, aztán egyre szenvedélyesebben, közben a kezemet a hasán pihentetem, képtelen vagyok megállni, benyulok a vizes fürdőgatyájába, csúsztatom lefelé a kezem, míg nem megérzem kőkemény farkát. Rászorítók és elkezdem verni, annyira hálás vagyok a korábbi orgazmusomért, hogy tőlem, most bármi kitelik. Csak verem és verem neki, a fürdőkatyája rejtekében, miközben csókolózunk, játszadozunk a szánkkal. Megharapja az alsó ajkam, én meg megnyalom az övét, beszívja a nyelvemet én meg hagyom, aztán végignyalom a fogsorát. Harapok és szívok én is. Aztán játékosan megvonom tőle a számat és egyre keményebben verem a farkát. Megint odaadom az ajkam, hogy újdonság erejével érje a puha, forró nedves és édes ajkam. Hangosan felnyög, amikor elélvez, hírtelen elpirulok, mindenki minket néz...zavartan felpattan és magával ránt, aztán behurcol a vízbe...

A szürke 50 árnyalata

2013.05.12. 11:10

Igen olvasom, de kurva nagy csalódás. Azt gondoltam, végre egy könyv, ami nagyon nekem való, faszt. Karácsonyra meg a szülinapomra megvetettem magamnak két kötetet, de akció keretein belül, megkaptam a harmadikat is ingyen. Az első kötetet faltam, ittam minden szavát, bólogattam, helyeseltem, h igen ez kell egy nőnek, egy ilyen pasi, aki ennyire odavan érte és igazán férfiasan irányítgatja, illetve maximálisan kielégíti. Abból is látszik mennyire nem köt le a második kötet, hogy május van és még csak a második kötet háromnegyedénél tartok. Már unalmas benne minden szexjelenet és gyengének érzem a karakterek megformálását is. Meg kellett volna állni egy könyvnél, az épp elég volt úgy, ahogy. Soha többé nem veszek előre többkötetes könyvből eleve többet, először csak az elsőt és ha tetszik, akkor a folytatást.

szürke.png

Persze értem én, h miért nevezik mami-pornónak és miért lett akkora sikere a világban. A nők borzasztóan ki vannak éhezve a férfias pasasokra. Rohadt nagy hiány van belőlük. Van olyan pasi, aki a munkája, kis farka, vagy szar külseje miatt, de olyan anyámasszony katonája, semmi önbecsülésük, semmi karizmájuk (és karizmuk). Szar az egész, ahogy én mondanám a férfiak CSIRKÉK!

csirke.jpg

Ezért is vonz annyira, hogy DOM-om legyen, mert ő legalább valamilyen, mellette módom lenne önfegyelmet gyakorolni.

tumblr_l1i1034b6t1qb06k0o1_500.jpg

Visszatérve a könyvre, amikor nagymamám klozetjéről loptam a Júliákat, Románákat tinikoromban, alig vártam, hogy a 9.fejezethez (10.-11-fejezetesek voltak általában) érjek a szexjelenethez, amikor is "...a borostás, férfias, izmos cowboy, Jack, magához vonta, a talpig kosztümben farmra kocsikázó riporternőt, Lanát és annak akarata ellenére, megcsókolta. Eleinte a lány ellenkezett, de később az ellenállása, alábbhagyott és engedett a férfias, vad, erőnek. Jack egyetlen mozdulattal letépte Lana csipkés fekete tangáját és mélyen beléhatolt hatalmas péniszével, együtt sodródtak a vágy hullámain, míg mindketten el nem érték az orgazmus hetedik mennyországát blá blá blá..."

50shades.jpg

Na szóval a szürke 50 árnyalatában, minden második oldalon kúrnak, el tudjátok képzelni, h ez mennyire unalmas? Ráadásul Chritian Grey minden alkalommal olyan csodálatosan írtó szexi és Anastasia Steel is a leggyönyörűbb nő a világon...nyenyenye..unalmas...

Erre a zenére is kúrnak.