Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Komolyan nem értem, miért kell ilyen elvárásokat szabni, érezzem magam szarnak, csak mert nem vagyok képes orgazmuskor a pisilőmből nemi váladékot spriccölni...vagy ha élvezek, utána lerugom magamról a pasit, nekem kérem, utána nagyon érzékeny ott lent és nem esik jól a basztatás. Ráadásul utána tényleg rövid időn belül pisilnem kell, így eleve kizárva a további pöcögtetés és a sorozatos orgazmus is elég kisesélyes, mert nem tudok élvezni, ha pisilnem kell. Nem élvezek el egy kis cici-izgatástól, ahogy anno valaki mesélte. Nyalás közben nem zihálok jobbra-balra, hanem mozdulatlanul koncentrálok a combjaim között történő (remélhetőleg) csodálatos nyelvelésre és vagy ujjazásra, miközben azt hiszik, hogy ez azért van nálam, mert nem élvezem. Hm...folyomány: Én kérem selejt vagyok.

spricc.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://blogella.blog.hu/api/trackback/id/tr665217399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szereto · http://szeretom.wordpress.com 2013.05.12. 10:27:03

Igen, ez egy nagyon jellemző történet. Ők, a pasik majd meghatározzák, hogy neked hogyan, milyen tempóban és miképpen KELL élvezned, te meg- ha nem hozod a formát- akkor minimum UFO vagy, de azon is eltűnődhetnél, nem- e a frigiditás útjára léptél. Remekül erősíti a férfiszexhez való kötelező alkalmazkodást a női magazinok "jótanácsai", hogy miképpen tegyél az álompasi örömére.
Nem gondolom, hogy selejt vagy.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.12. 10:57:06

@szereto: frigiditás, nem hinném, inkább aszexualítás útjára.

Szorokin 2013.07.18. 15:41:40

Nem vagy selejt, a nők jelentős része csendben várja a végkifejletet :) A rutinos harcosok ezt tudják és türelemmel kivárják :) Azaz kinyalják :)
süti beállítások módosítása