Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A bejegyzés végén szereplő klipet, zenei aláfestésnek szántam, a történethez, de egyébként a klip is tanulságos.

kék_1.jpg

Volt egyszer egy lány, aki gyerekkora óta szeretett volna újra kirándulni. A szülei elváltak, ezért nem volt több családi kirándulás.  A lány nehezen ismerkedett, így nem is talált magának kirándulótársat. A nehéz ismerkedés oka, gátlásos személyiségében és bizalmatlanságában gyökerezett, dehát ki ne lenne bizalmatlan annyi csalódás után, amit ő átélt. Persze ez más tészta erről most nem mesélek, mert az már történet lenne a történetben. Miért nem ment egyedül kirándulni, hm? Egyedül kirándulni?- na ne! Ennyire nem volt bátor. Történt egyszer, hogy a chaten találkozott egy fiúval, akiről kiderült, hogy közös érdeklődésük van a hegyek-dombok iránt. A fiú elég jófejnek tűnt, közel lakott a lányhoz. Úgy nézett ki minden klappol. Megbeszélték, hogy együtt megteszik az Országos Kéktúrát. A lány és a fiú mindezt barátilag határozta el, bár mindketten egyedülállónak mondták magukat. Úgy döntöttek, ha a túrák közepette kialakul közöttük valamiféle érzelmi szál, az sem baj. Találkoztak kétszer a túrát megelőzően, hogy mégis tudják kivel mennek, "hegyet mászni". A lánynak abszolút pozitív volt a véleménye a fiúról. A fiúnak már volt kéktúra füzete, a lánynak még nem, hát beszerezte 1200 ungarise forintért, hogy legyen helye a túra során itt-ott lengedező fém illetve gumi pöcsétek lenyomatának.

pöcs.jpg

A lány izgatottan várta az első túrát, ami a Hűvösvölgy - Bécsi út szakasz volt a Hármashatár - hegyen keresztül 14 kilóméter, ami mérföldbe átszámolva fogalmam sincs mennyi. A lány, már egy héttel korábban, mindenkinek a túrától beszélt, olyan lelkes volt. Mindketten izgultak az időjárás miatt, mert záporról regéltek a köpönyegponthún és társain. Ők akkor is bátran nekivágtak. Így utólag, mellékesen, igazi túraidő volt és egy csepp eső nem esett. Megtörtént a találkozó, indulhat a túra. A fiú megelmlítette, hogy szeretne mielőbb végezni a túrával, mert valami régi osztálytársával kell este találkoznia, aki vidékről jön fel látogatóba. A fiúnak a lány szerint nem volt valami fényes hangulata, majdnem lehúzta ezzel a lányt is, aki baromi lelkesen indult a reggelnek. Fel is rótta ezt a fiúnak, aki erre csak vállat vont, de látszott, hogy valahol máshol jár fejben. Megérkeztek a bkv, sárga villamosával Hűvösvölgybe, a túra indulópontjába, ahol az első pecsét volt fellelhető. Ügyetlenkedve tintásan bepecsételtek a füzetkéikbe. A lány kapva a lehetőségen, eltünt a női mosdó mélyében, hogy megszabaduljon folyékony sárga terhétől. A fiú kint, türelmesen megvárta. A lány pisilés közben smst kapott, gondolta, majd ha végzett elolvassa. Kezet mosott, majd elhagyta a wc-t. A fiú kint várta, elfehéredett arccal, öszetett kezzel, mintha imádkozna és úgy kérlelte a lányt, hogy kitörölhesse az üzenetet, amit véletlenül a lánynak küldött, a már korábban említett osztálytárs helyett. A lány furcsállta, hogy miért akarja a fiú kitörölni az ő telefonjából, mégis mi lehet olyan titkos egy volt osztálytársnak küldött smsben??? A lány nem szerette volna odaadni a fiúnak a telefonját, a telefon intim dolog csak ne fogdosgassa más - gondolta a lány. Azt mondta majd ő kitörli, a fiú könyörgött tovább, hogy majd ő kitörli. A lány viszont mondta neki, hogy majd nem olvassa el úgy törli, a srác beleeggyezett. A lány tényleg megpróbálta úgy törölni, hogy ne lépjen bele, bár eléggé bosszantotta ez a furcsa helyzet. Az smst a belépés előtti helyről szerette volna törölni, de a telefon mégis belépett az smsbe és megkérdezte, h biztosan törli-e az smst. Így a lány meglátta az első szót, az smsből. "Babuka..." így kezdődött az sms. A lány azt mondta a fiúnak, hogy nem látta, de azon gondolkodott közben, hogy most mit tegyen. Hazudtak neki, átverték, most menjen ezzel az emberrel túrázni? Annyira várta a túrát. Lenyelte hát a torkában lévő  gombócot és nekiveselkedett a túrának. Próbálta elfelejteni az egészet és úgy tenni, mintha semmi nem történt volna. Lenyomta a túrát, amiért nagyon büszke volt magára. Utána mindenkinek aki kérdezte, azt mesélte, hogy nagyon jól érezte magát a túrán...

A bejegyzés trackback címe:

https://blogella.blog.hu/api/trackback/id/tr625140224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ssügér 2013.03.27. 11:12:51

Gratulálok!
A Kék túra engem is megfogott, sajnálom ha nem volt teljesen jó közben a hangulat.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.03.27. 18:29:54

@Ssügér: Már épp hiányoltalak. Velem mindig ilyenek történnek, már egy csepp bizodalmam sincs az emberekben.
süti beállítások módosítása