Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Orális szex autóban

2013.04.15. 00:22

Nincs meleg víz, hülyék ezek? Ma már írtam egy írtó jó bejegyzést, de várok engedélyre, hogy megoszthassam a nagyérdeművel, lehet, hogy sosem lesz publikus, addig is dobok egy csontot (csak így nagyképűen, félvállról, de csak így poénosan, nem kell megsértődni!). Illetve arra is várok, hogy újra meleg legyen a víz, fogalmam sincs honnan jön ez a víz, nincs bojlerünk, meg ilyesmi, csak úgy folyik a csapból a meleg és most nem az...

Na tehát, hősnönk, aki jelen esetben E/3, 18éves korában már igazán belecsapott a lecsóba. Totálisan vágyott már a szexre, viszont voltak elvei, mégpedig, hogy nem adja akárkinek a szüzességét, hanem csakis annak, akibe szerelmes lesz életében először, természetesen viszonzottan. (stílusjegyem a borzasztóan, hosszú és bonyolult mondatszerkesztés, tele vesszővel, ne izéljetek miatta:D) Tehát, adott egy lány, adott egy száj és adott a cset. Mit is lehet ezekből kihozni, hát irtózatosan sok vak randit és orális csevejt illetve akár orális szexet is. Jelen esetben egyről fogunk beszélni, a legjobbról.

chat.jpg


Hát igen a cset, na ott aztán vannak alakok. Viszont, könnyű mindenféle szexuális vágyról, felszabadultan, arcátlanul beszélni. Amikor a két félnek összecsengenek az igényei, vágyai, azzal már lehet kezdeni valamit. Történt egyszer, hogy hősnönk találkozott egy számára tetszetős pasassal, aki véletlenül kocsival jelent meg a találka helyszinén. Mindketten bejöttek a másiknak és szégyentelen módon, a találka helye a lányhoz közeli környéken volt, így hát tett egy javaslatot, történetünkben szereplő hím egyednek, hogy menjenek a "kilátóhoz", ami az augusztusi tüzijáték idején a kerület legtömöttebb kis kilátója. Szimpla hétköznapokon, azonban eléggé elhagyatott. Elnavigálta hát a pasit. Könnyen odataláltak, aztán elkezdtek pettingelni. A lány eléggé könnyen begerjedős típus, igazából már a gondolat is, hogy a pasi kívánja, ingerli, nedvedzéséért felelős kis mirigyeit.

Folyt. köv. holnapután:)

Bocsánat, de a folytatás betegség miatt elmarad, ellenben megkaptam az engedélyt a barlangosra, azt olvashatjátok! Puszi


Már azért sem biztos, hogy be fogom fejezni ezt a történetet, mert kurvára felbosszantottak és ma van az, h már nagyon hiányzik Gábor...

Már nem hiányzik, hanem gyűlölöm,..

Mégis folytatom, tehát...hölgyeké az elsőbbség, így először ő nyal ki, a kocsi hátsó ülésén, szégyentelenül szétfeszített lábakkal ülök, ő meg nyal, hm nem várat sokat magára az orgazmusom, nyalástól isteni finom elmenni...olyan lágy, olyan gyengéd, olyan könnyű...Aztán jövök én, szexuális kisugárzásomtól, puncim nyalásától kőkemény hímvesszejét számhoz emelém:)
 Aztán leszopom, mint állat, szépen a számba élvez. Akkoriban szopáskor, szerettem próbálgatni magam, kreativitásomat fitoktatni, hogy milyen különféle módokon tudok gyönyört okozni, Határozottan elégedett volt az eredménnyel. Tök vicces volt, mert épp lihegtünk a kocsiban, mindketten majdnem teljesen meztelenül, amikor megközelítette pár fiatal a kocsit kivülről, még be is nézegettek, de kurva nagy mázlink volt, kint hidegebb volt, mint bent és belehelltük az üvegeket, szart se lehetett belátni:) Tökre odavoltam ezért a pasiért, több találkánk is volt, imádtam, h imádta, hogy csak hozzám ér én meg kész vagyok, egyszerűen megmerevenedek és meg se tudok mozdulni az izgalomtól, ahogy ő (egy férfi) hozzám ér, elég volt csak a vállamhoz, vagy a kezemhez. Na szóval jó volt, később kiderült a pasiról, h nős és a feleségét pont úgy hívják, mint engem, mármint a keresztneve, höhö, nehogy keverje a neveket...Na szóval akkoriban még voltak elveim, ugyh dobtam, amint ezt megtudtam, a mai eszemmel nem engedném el, főleg mióta rájöttem mennyi selejt pasi rohangál mindenfelé a világban, baszki.

A bejegyzés trackback címe:

https://blogella.blog.hu/api/trackback/id/tr1005222972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása