Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kint esik az eső, behallatszik ahogy az ablakon koppannak az esőcseppek, bent félhomály. Te ülsz a gép előtt és valamit nagyon csinálsz. Én úgy döntök, inkább velem foglalkozz és ne a gépeddel. Így hát, lezuhanyozom, felveszem az egyik bordás trikódat, ami a fenekem közepéig ér, a hajamat vizesen hagyom, majd a nagy tükröt magam után vonszolva, mezítláb a hátad mögé lopakodom. A tükröt letámasztom magam mögé, a megfelelő szögben, aztán letérdelek és megfordítom a forgószékedet magam felé, kicsit sem ellenkezel. Amint meglátsz, látom, ahogy fellobban a szemedben a vágy, a tükörre pillantasz és meglátod benne térdelő helyzetemben a pucsító popsimat és a puncimat..-Hmm - hallatszik belőled az elégedett nyögés, aztán, amikor a farmerod gombjával és a zipzárral babrálok nyelsz egyet..- Hmm - most én nyögök elégedetten, ahogy szabaddá tettem kemény farkadat. Elöszőr csak gyengéden, lágyan végigpuszilgatom, a tövétől a hegyéig, aztán a hegyét picit bekapom, de rögtön ki is veszem a számból. Megint a tövét puszilgatom, aztán megint bekapom a hegyét, most már kicsit meg is szívogatom...aztán tövig a számba engedem. A szemed, nem tudod levenni a tükörben látható izgalmas képről. Felnyögsz..zene füleimnek...alázatosan szopkodni kezdem a faszod, ritmikusan, ellentmondást nem tűrően, közben a tövénél masszírozom az ágyékodat. Érzem, hogy közeledsz a kielégülés felé, kiveszem a számból meredező szerszámodat és a zacsid kezdem nyalogatni, szopogatni, külön-külön is beszívom a számba a golyókat, aztán egyszerre mindkettőt, aztán a makkod kezdem erősen nyaldosni, aztán hirtelen újra tövigszopom a farkad. Imádom ezt, uralkodni, irányítani, gyönyört okozni. Egyszer csak érzem, h megfeszülsz egész testedben, és nagy hörgések közepette a számba üríted az összes gecidet. Miután lenyeltem, az utolsó cseppig még gyengéden szopogatom, a puhává töpörödött kis farkincádat, aztán lassan kiveszem a számból és boldogan ragyogó szemmel felnézek Rád.

images.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://blogella.blog.hu/api/trackback/id/tr645080485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ssügér 2013.03.12. 18:06:15

Hát ez egy nagyon kellemes kis sztori.Pedig ma már egyen túl voltam, de felizgatott annyira hogy ne bírjam megállni a másodikat.Folytasd a blogot nagyon jóóó!!:))

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.03.12. 18:17:03

@Ssügér: Örülök, hogy ilyen jó hatással volt Rád a story:)

Taylorg 2013.05.09. 09:40:25

Az elvtársnő a lényegnél ragadta meg a mondanivaló gyökerét, majd fokozatosan, gyorsuló ütemben szorította ki a feltörekvő igazság magvát, mely aztán akadálytalanul áramlott az értő közeg melegébe.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.09. 10:59:27

@Taylorg: értem én az elvtársnőt, de óvatosan az efféle humorral, mert amott már amúgy is lekommunistáztak:D

Taylorg 2013.05.09. 11:04:21

Jaja, veszélyes idők , veszélyes erkölcsök

Taylorg 2013.05.09. 11:11:16

szélessáv, miegyéb.Álló farokkal nehéz kikecmeregni az asztal alól, ha khm, hirtelen munka van, de az emberfia szereti, ha ilyes témákról szakavatott kezekből állnak össze a mondatok, s kerek egésszé gyúrják a forró magot, mi lecsorog a művésznő torkán. Áldott legyen a neve, akkor... :)

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.09. 11:20:18

@Taylorg: épp az imént közölték, h jaj de foglalt vagy, szóval óvatosan azzal a vigyázban állással, tudom, h soraim még kiforratlanok, mégis elérik kellő hatásukat, rám nézve is. Újra olvastam 4bejegyzésemet és a wc-n pisilés után kicsit tovább ücsörögtem és örömet okoztam magamnak 4ujjal, kettő lentről fel-be, kettő pedig a csiklót masszrozván. Húbazmegdejóvót:)

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2013.05.12. 17:27:12

@Taylorg: "valaki" megtiltotta, hogy válaszolj?!

Taylorg 2013.05.12. 19:08:37

@BlogElla: nem tiltott meg senki semmit, nem úgy működik :)
Dolgozom, és nem nagyon olvasok most méleket,no time for that
Üdv
Taylorg
süti beállítások módosítása